Abrikosų saldainiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

250 g džiovintų abrikosų
250 g kokosų drožlių
1 šaukštelis tarkuotos citrinų žievelės
2 šaukštai citrinos sulčių
50 g tiršto medaus
100 g anakardžių riešutų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Džiovintus abrikosus sudėti į sietelį. Garinti, kol išbrinks ir suminkštės. Suminkštėjusius abrikosus supjaustyti gabaliukais. Vaisius sumaišyti su kokosų drožlėmis, tarkuota citrinų žievele, citrinos sultimis ir medumi. Iš mėsos suformuoti cm skersmens volelį ir suvynioti į popierių. Supjaustyti mm storio griežinėliais. Saldainiukus apvolioti kapotuose riešutuose. (virti garuose minutes)