Aguoniniai voleliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Puikus desertas visai šeimai.

Ingridientai

60 g miltų,
20 g krakmolo,
80 g cukraus pudros,
1 pakelis vanilinio cukraus,
140 g margarino,
2 tryniai,
60 g maltų aguonų,
100 g baltojo šokolado.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Iš visų produktų, išskyrus šokoladą, suminkykite trapią tešlą ir 1 val. pastatykite šaltai.
2
Tešlą padalinkite į 40 vienodo dydžio gabalėlių.
3
Iš jų suformuokite volelius, išdėliokite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 8 min. iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
4
Ataušinkite. Šokoladą pašildykite vandens vonelėje, kol suskystės.
5
Pamerkite 1/3 dalį kiekvienos lazdelės į šokoladą, trumpai palaikykite virš jo, kad perteklius nuvarvėtų, tada sausainį dėkite ant grotelių, kad šokoladas sustingtų.