Aluje virtos šviežios dešros

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1 kg šviežių dešrų
1,5 litro alaus (būtų geriau naminis)
1 šaukštas sviesto
2 svogūnai
1/3 citrinos
2 šaukštai miltų
10 bulvių
1 litras raugintų kopūstų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į puodą įdedame dešras, sviestą, per pusę perpjautus svogūnus, užpilame alumis, kad apsemtų, ir viriame, kol iš dešrų pradės sunktys sultys. (Tik žiūrėkite, jog dešros neprisviltų)
2
Baigiant dešroms virti, įdedame gabaliukais supjaustytą citriną, supilame vandenyje išmaišytus miltus, dar pamaišome bei paviriname ir patiekiame į stalą su tuo pačiu padažu.
3
Šios dešros valgomos su bulvėmis, išvirtomis su lupenomis, raugintais kopūstais ar agurkais.