Ananasų sausainiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Nuostabus saldus skanėstas, kuriame dera tropinis ananasų skonis ir švelni sausainių tekstūra. Šie sausainiai, pagaminti iš paprastų sandėliuko reikmenų, įskaitant miltus, sviestą ir cukrų, yra prisotinti natūralaus ananasų saldumo. Kepimo milteliai suteikia lengvą ir purią tekstūrą, o žiupsnelis druskos subalansuoja saldumą. Nesvarbu, ar šie sausainiai tinka užkandžiams, ar prie arbatos puodelio, kiekvienas jų kąsnis - tai ananasų gėrybių pliūpsnis. Šie sausainiai puikiai tinka tiems, kurie kepiniuose vertina tropikų prieskonį, nes juos lengva pagaminti ir tikrai patiks miniai žmonių.

Ingredientai

Miltai
Sviestas
Cukrus
Ananasai (susmulkinti arba smulkiai supjaustyti)
Kepimo milteliai
Vanilės ekstraktas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę:
2
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C (350 °F).
3
Paruoškite ananasus:
4
Jei naudojate šviežius ananasus, supjaustykite juos smulkiais gabalėliais. Jei naudojate konservuotus ananasus, įsitikinkite, kad nuvarvėjote skysčio perteklių.
5
Sudėkite sausus ingredientus:
6
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos.
7
Sviestą ir cukrų sutrinkite:
8
Išmaišykite miltus ir miltus: atskirame dideliame dubenyje sumaišykite suminkštintą sviestą ir cukrų, kol taps lengvi ir purūs. Galite naudoti rankinį maišytuvą arba maišyti rankomis mediniu šaukštu.
9
Sudėkite ananasus:
10
Sudėkite smulkiai supjaustytus ananasus į kreminį sviesto ir cukraus mišinį. Gerai išmaišykite, kad susijungtų.
11
Įmaišykite sausus ingredientus:
12
Sudėkite sausus ingredientus (miltus, kepimo miltelius ir druską) į drėgnus ingredientus. Maišykite, kol viskas susijungs. Būkite atsargūs, kad nepermaišytumėte; norite švelnios sausainių tekstūros.
13
Suformuokite tešlą:
14
Mišinys turi susijungti į minkštą tešlą. Jei ji per daug lipni, galite įberti šiek tiek daugiau miltų.
15
Formos sausainiai:
16
Iš tešlos iškočiokite gabalėlius ir suformuokite apvalius arba lašelinius sausainius. Dėkite juos ant kepimo skardos, išklotos pergamentiniu popieriumi.
17
Kepkite:
18
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. arba kol sausainių kraštai taps aukso spalvos.
19
Atvėsinkite ir mėgaukitės:
20
Prieš patiekdami leiskite ananasiniams sausainiams atvėsti ant grotelių. Mėgaukitės šiais gardžiais skanėstais vieni arba su mėgstamu gėrimu.
21
Šie paprasti žingsniai turėtų padėti jums pasigaminti gardžių ananasinių sausainių. Atsižvelgiant į asmeninius pageidavimus ir skonį, galima daryti pakeitimus.