Andalūzijos sklindžiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Andalūzijos sklindžiai tai lengvai ir greitai pagaminamas miltinis patiekalas. Jis tikrai patiks tiek Jums, tiek visai jūsų šeimai.

Ingridientai

Šaldyta bemielė sluoksniuota tešla: 1 pakelis
svogūnai: 1 mažas
malta mėsa: 150 g
alyvuogių aliejus: keli šaukštai
pomidorų padažas: 1 šaukštas
paprikomis įdarytos alyvuogės: 10
kiaušinių tryniai: 2
pienas: keli šaukšteliai
mairūnas: 1 šaukštelis
druska
malti pipirai
sezamų sėklos
margarinas: skardai tepti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Tešlą atitirpinkite. Svogūną susmulkinkite, sumaišykite su mėsa, gardinkite prieskoniais, tada berkite viską keptuvėn su įkaitintu aliejumi ir maišydami kepkite 1-2 minutes.
2
Kai mėsa bus biri, krėskite pomidorų padažą, pridėkite griežinėliais pjaustytas alyvuoges ir pakepkite dar kelias minutes.
3
Atitirpusią tešlą plonai iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo. Stikline išspauskite apvalius blynelius. Ant pusės blynelių dėkite po šaukštelį atvėsusio įdaro, uždenkite likusiais blyneliais.
4
Karštus patepkite pieno ir kiaušinio plakiniu ir gerai užspauskite.
5
Aptepkite likusiu plakiniu, pabarstykite sezamais ir dėkite ant margarinu pateptos skardos. Kepkite 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.