Angliška užkandėlė

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin skani užkandėlė prieš vakarienę.

Ingredientai

100 g karštai rūkyto, plonai pjaustyto kumpio,
1 virta morka,
80 g marinuotų grybų (pievagrybių, baravykų),
1 raugintas agurkas,
140 g marinuotų žiedinių kopūstų.
Padažui:
pomidorų tyrės,
šaukštelis cukraus,
4 šaukštai augalinio aliejaus,
šaukštas garstyčių tyrės,
žiupsnelis druskos,
maltų juodųjų pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Paruoškite padažą: praskieskite pomidorų tyrę dviem šaukštais vandens, sudėkite garstyčias, aliejų, cukrų, šiek tiek druskos ir pipirų.
2
Skridinėliais supjaustykite morkas, grybus, riekelėmis - agurkus, smulkiai išskirstykite žiedinius kopūstus, viską sumaišykite, užpilkite paruoštu padažu ir 2-3 val. palaikykite.
3
Ant didelių griežinių kumpio paskirstykite daržovių bei grybų mišinio ir suvyniokite ritinius.
4
Prieš patiekiant papuoškite marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis ir šviežiais žalumynais.