Ant grotelių kepta kiauliena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaulienos nugarinė: 300-350 gramų
balzaminis actas: 2 valgomieji šaukštai
alyvuogių aliejus: 4 valgomieji šaukštai
šviežiai malti juodieji pipirai
jūros druska: žiupsnelis
aitriosios paprikos milteliai
česnakai: 1 skiltelė
mairūnas: žiupsnelis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia paruošiame marinatą: sumaišome balzaminį actą su aliejumi. Mėsą supjaustome riekėmis, gerai išmušame virtuviniu muštuku. Įtriname česnako skiltele, druska, prieskoniais – pipirais, paprika, bei mairūnu.
2
Sudedame į balzamiko ir aliejaus masę. Uždengiame maistine plėvele bei marinuojame šaldytuve maždaug minučių. Įkaitiname kepsninę bei kepame kepsnelius iš abiejų pusių, kol dailiai apskrus. Patiekiame su pasirinktu garnyru.