Ant grotelių keptos krevetės saldžiame čili padaže

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tigrinių krevečių: 30
Žemės riešutų aliejaus: 6 šaukštų
Kokosų pieno: 200 mililitrų
aitriosios paprikos miltelių: 2 šaukštelių
česnako: 3 skiltelių
druskos: žiupsnelio
juodųjų maltų pipirų: pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia inde sumaišome žemės riešutų aliejų, kokoso pieną, čili miltelius, bei smulkiai pjaustytą česnaką. Taip pat įdedame ir po šaukštelio druskos bei tiek pat juodųjų pipirų.
2
Tuomet užmarinuojame nuvalytas krevetes bei paliekame marinuotis mažiausiai valandoms kambario temperatūroje arba per naktį paliekame šaldytuve.
3
Tada pasigaminame saldžiarūgštį čili padažą: keptuvėje įkaitiname truputį aliejaus, po to sudedame smulkiai supjaustytą česnaką bei pomidorų tyrę, troškiname maždaug sekundžių. Paskui į keptuvę turi keliauti pomidorai, čili pipirai, cukrus bei actas.
4
Padažui leidžiame užvirti, o tada verdame dar maždaug - minutes, kol padažas pradės tirštėti. Padažą perkošiame per sietelį bei paviriname maždaug apie minutes. Pagal skonį viską pagardiname druska.
5
Galiausiai medinius iešmelius maždaug minučių pamirkome vandenyje. Suveriame ant jų krevetes bei kepame ant grotelių maždaug po minutes iš abiejų pusių, palaistome marinatu. Patiekiame su čili padažu. Tikras gardumėlis!