Apkepas su grybais ir bulvėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tešlai:
200 g grietinės
200 g majonezo
2 kiaušiniai
1,5 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą.
2
Ant jos burokine tarka užtarkuoti virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais.
3
Viršutinis sluoksnis – iš likusios tešlos. Kepti apie val. Vietoj grybų galima naudoti apkeptą faršą, vištienos likučius, daržovių mišinius, žuvies kosnervus.