Apkepėlė su krabų lazdelėmis ir alyvuogėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

ryžių: 125 gramų
morkų: 1
krabų lazdelių: 2
juodųjų alyvuogių be kauliukų: 20 gramų
majonezo: 1 valgomojo šaukšto
brandinto sūrio: 100 gramų
česnakų: 1 skitelės
kario: 1 arbatinio šaukštelio
mėgstamų prieskonių: 1 žiupsnelio
petražolių: 20 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia ryžius išverdame sūdytame vandenyje, kurį pagardinome kariu.
2
Tuomet į keptuvę suberiame sutarkuotą morką bei susmulkintą česnako skiltelę. Kepame su trupučiu aliejaus, kol morkos taps minkštos. Tada į keptuvę ant morkų suberiame išvirtus ryžius, pagardiname prieskoniais. Išmaišome bei dar šiek tiek pakepiname.
3
Galiausiai, į karščiui atsparų indą suberiame troškintus ryžius su morkomis. Viršų užtepame majonezu, sudedame pjaustytas krabų lazdeles bei alyvuoges, užtarkuojame sūrio bei minučių kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Tikras skanumėlis!