Apkepėlė su krabų lazdelėmis ir alyvuogėmis

užkepėlė su krabų lazdelėmis ir alyvuogėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Pagal šį viliojantį receptą leisitės į kulinarinę kelionę, kurioje susipina aromatingi kariu pagardintų ryžių skoniai, nuostabus troškintų morkų traškumas ir pikantiškas krabų lazdelių skonis. Šis patiekalas, papildytas sultingu majonezo, alyvuogių ir lydyto sūrio sluoksniu, iškeptas iki tobulumo virsta burnoje tirpstančiu šedevru. Lengvai paruošiamas, bet įspūdingo skonio ryžių kepinys žada būti tikra šventė jūsų skonio receptoriams. Atlikite paprastus veiksmus ir mėgaukitės tekstūrų ir skonių sinteze, kuri pagerins jūsų valgymo patirtį.

Ingredientai

ryžių: 125 gramų
morkų: 1
krabų lazdelių: 2
juodųjų alyvuogių be kauliukų: 20 gramų
majonezo: 1 valgomojo šaukšto
brandinto sūrio: 100 gramų
česnakų: 1 skitelės
kario: 1 arbatinio šaukštelio
mėgstamų prieskonių: 1 žiupsnelio
petražolių: 20 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia ryžius išverdame sūdytame vandenyje, kurį pagardinome kariu.
2
Tuomet į keptuvę suberiame sutarkuotą morką bei susmulkintą česnako skiltelę. Kepame su trupučiu aliejaus, kol morkos taps minkštos. Tada į keptuvę ant morkų suberiame išvirtus ryžius, pagardiname prieskoniais. Išmaišome bei dar šiek tiek pakepiname.
3
Galiausiai, į karščiui atsparų indą suberiame troškintus ryžius su morkomis. Viršų užtepame majonezu, sudedame pjaustytas krabų lazdeles bei alyvuoges, užtarkuojame sūrio bei minučių kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Tikras skanumėlis!