Aštrus bulvių troškinys su kalakutiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

500 g kalakutienos, supjaustytos nedideliais kubeliais,
1 šaukštelis aliejaus,
2 skiltelės česnako (išspaustos),
3 smulkiai sukapoti svogūnai,
1 kg bulvių, supjaustytų kubeliais,
200 g morkų, supjaustytų kubeliais,
75 g nerūgščios grietinės,
50 g lydyto sūrio,
1 l vandens ar sultinio,
druskos, maltų pipirų,
maltos aštriosios paprikos,
žiupsnelio maltų kuminų,
šlakelio "Tabasco" padažo.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Paukštieną apkepkite įkaitintame aliejuje.
2
Suberkite česnakus ir svogūnus, paskui bulves ir morkas, viską apkepinkite.
3
Supilkite skystį ir 25 minutes patroškinkite ant silpnos ugnies.
4
Tada pasūdykite (nepamirškite, kad lydytame sūryje irgi yra druskos), pagal skonį pagardinkite pipirais, aštriąja paprika, kuminais ir "Tabasco" padažu.
5
Supilkite grietinę, sudėkite sūrį, pamaišykite, kol ištirps, leiskite užvirti ir patiekite valgytojams