Aštrus jautienos troškinys

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

malta aitrioji paprika: 1/4 puodelio
maltas kuminas: 1/2 valgomojo šaukšto
malti Kajeno pipirai: 1/4 arbatinio šaukštelio
maltas cinamonas: 1/8 arbatinio šaukštelio
augalinis aliejus: 1/2 valgomojo šaukšto
liesas jautienos faršas: 500 g
liesa jautiena: 125 g (supjaustyta gabaliukais)
svogūnas: 1/2
česnakas: 1 skiltelė
Chalapos paprika: 1
raudonoji paprika: 1/2
pomidorų minkšminas arba konservuoti pomidorai: 400 g
jautienos sultinys: 1 stiklinė (geriau su mažesniu druskos kiekiu)
druska: 3/4 arbatinio šaukštelio
šviežiai malti juodieji pipirai: 1/4 arbatinio šaukštelio
konservuotos pupelės: 1 indelis
tarkuotas sūris: 150 g
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia nedidelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies maždaug minutes pakepinkime prieskonius: aitriąją papriką, kuminą, Kajeno pipirus ir cinamoną. Tada visus prieskonius sugrūskime ir atidėkime į šoną.
2
Tuomet paimkime didelę keptuvę, įkaitinkime ją iki aukštos temperatūros, įpilkime augalinio aliejaus ir sudėkime abi jautienos rūšis. Kepkite apie – minutes.
3
Kitoje keptuvėje minutes pakepinkime pjaustytus svogūnus ir trintą česnaką, tada sudėkime juos į keptuvę su mėsa ir dar apie minutę pakepkime. Pridėkime pakepintų prieskonių, sudėkime smulkiai pjaustytą Chalapos papriką, pjaustytą raudonąją papriką, pomidorų minkštimą bei įpilkime jautienos sultinio. Įberkime druskos ir maltų juodųjų pipirų.
4
Tuomet viską užvirkime, prisukime ugnį ir troškinkime maždaug valandą. (Jei nenorite, kad aštraus patiekalo, įpilkite vandens). Likus kažkur minučių iki troškinimosi pabaigos, sudėkime konservuotas pupeles.
5
Galiausiai padalykime troškinį į penkias porcijas, papuoškime tarkuotu sūriu ir pjaustyta Chalapos paprika (jei norite). Skanaujam:) Puikus patiekalas troškinių mėgėjams!