Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite. Jei naudojate pomidorus iš stiklainio, juos susmulkinkite.
2
Šoninę supjaustykite kubeliais.
3
Svogūną nulupkite ir smulkiai sukapokite, česnaką nulupkite ir sutrinkite arba susmulkinkite.
4
Sviestą ir šoninę įkaitinkite keptuvėje, sudėkite svogūnus ir apkepinkite.
5
Suberkite česnaką, įmeskite paprikos ankštį ir toliau kepinkite. Sudėkite pomidorus, pabarstykite druska.
6
Sumažinę ugnį troškinkite 20-25 minutes.
7
Per tą laiką pasūdytame vandenyje 8-10 minučių pavirkite makaronus, nupilkite vandenį ir nuvarvinkite.
8
Petražoles nuplaukite ir sukapokite, paprikos ankštį išimkite iš padažo, sudėkite petražoles, makaronus, viską gerai sumaišykite ir trumpai pakaitinkite. Sutarkuokite ir užbarstykite sūrį.
9
Kas nemėgsta aštrių patiekalų, gali pasirinkti švelnesnio skonio papriką.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.