Aviečių sūrio pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Saldumo mėgėjai, tiesiog privalo išbandyti šį pyragą. Jei norite, sausainius galite sutrinti virtuviniu kombainu, taip pat įdėti sviesto. Reikės maždaug 2 puodelių šio mišinio. Taip pat galite patiekti su šlakeliu neriebios saldžios grietinėlės.

Ingredientai

Biscuit crumbs
Butter
Mixed berries (fresh or frozen)
Cream cheese
Sugar
Eggs
Vanilla extract
Frozen berries (for topping)
Fresh strawberries (for serving)
Baking paper
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite orkaitę iki 160°C. Ištepkite maždaug 20 cm skersmens apvalų kepimo indą su kepimo popieriumi.
2
Dubenyje sumaišykite sausainių trupinius su sviestu kol paliks vientisa masė.
3
Paruoštą mišinį kietai suspauskite į kepimo indą. Užbarstykite uogomis. Palikite 15 min.
4
Įdaras: Visus ingredientus sumalkite su virtuviniu kombainu iki vientisos masės. Supilkite viską į dubenį, užberkite šaldytomis uogomis ir kepkite 35-40 min kol sukietės. (jis vis dar gali šiek tiek judėti, tačiau galūtinai sukietės atšalinėdamas).
5
Tortą atšaldykite atidarę orkaitės dureles, taip pyragas išlaikys savo formą. Patiekite su šviežiomis braškėmis.
6
Patarimai: Jei norite sausainius galite sutraiškyti su virtuviniu kombainu, taip pat įdedant ir sviestą. Jums reikės panašiai 2 puodelių šios masės. Taip pat galite patiekti su šlakeliu neriebaus saldaus kremo.