Avinžirnių ir jogurto salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome išbandyti avinžirnių ir jogurto salotas. Šios salotos turėtų patikti visiems, kurie sveikai maitinasi. Jos puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek prie pietų stalo.

Ingredientai

400 g. virtų avinžirnių
200 g. natūralaus jogurto
Pora supjaustytų porų
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
1 citrina
Kario miltelių, kalendros, druskos pagal skonį
Šlakelis alyvuogių aliejaus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Keptuvėje pakepiname avinžirnius, kol taps šviesiai auksinės spalvos
2
Sudėti supjaustytus svogūnus, porus, česnako, citrinos žievelę ir dar pakepinti apie 10 min.
3
Dedame į dubenį, užpilame jogurtu, užparstome kario miltelių ir kalendros