Avižos: Avižiniai dribsniai: Paprastai naudojamos avižų dribsniai arba greito paruošimo avižos, kad sausainiai būtų tvirtos ir kramtomos tekstūros. |
Miltai: Į sausainius gali būti dedama universalių arba viso grūdo kvietinių miltų, kad sausainiai įgautų struktūrą. |
Sviestas: Sviestas: sausainiams suteikia sodrumo ir skonio. |
Cukrus: Pasaldina sausainius. Dėl melasos skonio galima rinktis rudąjį cukrų. |
Kiaušinis: Kiaušiniai: surišamoji medžiaga ir suteikia tekstūrą. |
Kepimo milteliai: Suteikia raugo, kad sausainiai taptų lengvi ir purūs. |
Šokoladas: Šokoladas: paprastai šokolado drožlės arba smulkintas šokoladas, suteikiantis puikų šokolado skonį. |
Vanilės ekstraktas: pagerina bendrą sausainių skonį. |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.