Avižinių dribsnių iš bananų batonėliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Vos kelios minutės ir sveikas, maistingas, energijos suteikiantis užkandis ir desertas pagamintas! Išbandykite!

Ingredientai

1 puodelis sutrintų bananų
0,5 puodelio avižinių dribsnių
0,5 puodelio riešutų sviesto
1 kiaušinis
2-4 šaukštai klevų sirupo (nebūtina)
50 g šokolado (nebūtina, bet skaniau)
0,5 šaukštelio sodos
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis cinamono
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sutrintus bananus sudėti į dubenį, kartu sudėti avižinius dribsnius, riešutų sviestą, kiaušinį ir klevų sirupą (jei naudojate) viską gerai sumaišyti.
2
Sudėti likusius ingredientus ir dar kartą išmaišyti.
3
Paruošti kepimo indą, padengtą kepimo popieriumi, į jį sudėti gautą masę, paskirstyti, išlyginti.
4
Kepti įkaitintoje 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
5
Palaukti, kol atvės ir supjaustyti į norimo dydžio batonėlius.