Baklažano laivelis su mėsos įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Margarino 1 valg. šaukšt.,
Baklažanas 1 vnt.,
Faršas 300 g.,
Svogūnas 1 vnt.
Morka didelė 1 vnt.
Pomidorų pasta pagal skonį
Bazilikas 1 žiups.
Raudono,balto ir juodo pipiro mišinys 1 žiups.
Sūrio 100 g.
Krapu papuošimui pagal skonį
Česnako 2 skilt.
Bulvės 3 vnt.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Baklažaną reikia pamirkyti apie minučių sūriame vandenuke, nes kai kurie būna kartoki, tai perpjauname pusiau ir pamirkome. Tada nusausiname ir tamsiąją pusę tepame alyvuogių aliejumi, dedame į skardą ir minučių pakepame temperatūroje.
2
Atvėsus, išskobiame vidų ir dedame įdaro (faršas, svogūnas, česnakas, baklažano išskobtas vidus sukapotas, morkytė, prieskoiukai ir pomidorų pasta - viskas pakepinta) gaunasi toks troškinukas. Dedame į vidų su kaupu ir kepame minučių, po to dedame sūrio ir išlydome minutes. Pabarstome svogūnų laiškučiais, krapais.
3
Apvirtas bulves supjausčiau ir skrudinau orkaitėje,su amerikietiškų bulvyčių prieskoniais, į skardą įdėjau margarino šaukštelį, tai buvo tikrai skanu.