Baltojo šokolado keksiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Riebaus pieno (250 ml)
Sviestas (70 g)
1 Kiaušinis
Miltelinis cukrus (100 g) - 100 keksiukams ir žiupsnis pabarstymui
100 g baltojo šokolado
nesūdytų pistacijų 50 g
Miltai (250 g)
Kepimo milteliai (2 arbat. š.)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Indelyje virš garų ištirpinkime baltąjį šokoladą.
2
Minkštą sviestą suplakime su milteliniu cukrumi.
3
Paplakime kiaušinį ir, nuolat maišydami, supilkime į sviesto masę.
4
Sudėkime ištirpintą šokoladą ir iš lėto supilkite pieną.
5
Suberkime persijotus miltus, kepimo miltelius ir įmaišykime susmulkintas pistacijas.
6
Sudėkime paruoštas formeles ir kepkite min. iki laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
7
Mediniu iešmeliu patikrinkime, ar keksiukai iškepę.
8
Tiekime apibarstę milteliniu cukrumi.