Baltojo šokolado panna cotta su troškintomis braškėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

180g pjaustyto baltojo šokolado
2 puodeliai tirštinto kremo
1 šaukštas cukraus pudros
1 arbatinis šaukštelis vanilės pastos ar ekstrakto
1 šaukštas verdančio vandens
1 1/2 arbatinio šaukštelio želatinos miltelių
Troškintos braškės:
125g braškių, supjaustytų į ketvirčius,
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros,
1/4 puodelio apelsinų sulčių.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Vidutinio dydžio puode sumaišykite šokoladą, kremą, vanilę ir cukrų. Maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps šokoladas ir masė pasidarys vientisa.
2
Įpilkite verdantį vandenį į mažą dubenį. Pabarstykite želatinos ir maišykite kol ištirps. Įmaišykite šokoladą ir vėl maišykite kol masė taps vientisa.
3
Supilkite mišinį į ąsotį ir padalinkite tarp espreso kavos puodelių ar arbatos puodelių. Atvėsinkite valandoms arba kol sustengs.
4
Braškes ir ingredientus sumaišykite vidutiniame puode ir uždengus virkite ant lėtos ugnies minutes, kol masė taps sirupu ir braškės suminkštės. Atvėsinkite. Patiekite apipylus po šaukštą ant kiekvienos panna cottos.