Baltosios kalėdos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

500g išlydyto baltojo šokolado
1/2 puodelio sutirštinto kremo
1 puodelis trupintų ryžių paplotėlių
1/2 puodelio blanširuotų migdolų, keptų ir supjaustytų
1/2 puodelio kubeliai pjaustytų abrikosų
1/2 puodelio smulkiai pjaustyto, nusausinto mango
1 puodelis kokoso drožlių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į xcm kepimo skardą įtieskite kepimo popieriaus, leiskite jam išsikišti kiek auščiau už skardą. Sudėkite šokoladą ir kremą į vidutinio dydžio, karščiui atsparų indą ir padėkite jį virš puodo su karštu vandeniu, įsitikinkite, kad indas neliečia vandens. Maišykite kol taps vientisa mase.
2
Tuo tarpu, likusius ingredientus sudėkite į didelį dubenį. Supilkite šokolado mišinį ant sausų ingredientų ir sumaišykite. Supilkite į paruoštą kepimo indą. Uždenkite polietileno plėvele ir palikite valandoms, kad sustingtų.
3
Naudojant dantytą peilį, supjaustykite į gabalėlių.