Bananų ir dribsnių blynai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

avižiniai dribsniai: 300 mililitrų
natūralus jogurtas: 800 mililitrų
miltai: 400 g
soda: 1 šaukštelis
kiaušiniai: 2
aliejus: 2 šaukštai
medus: 2 šaukšteliai
bananai: 4 (dideli)
aliejus: kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sumaišome dribsnius su jogurtu bei paliekame bent minučių, kad šie išbrinktų. Miltus sumaišome su soda bei suberiame į jogurto mišinį. Aliejų išplakame su kiaušiniais, supilame į tešlą, suberiame cukrų bei gerai išsukame. Tuomet sudedame mažais gabaliukais supjaustytus bananus. Į keptuvę įpylę aliejaus vidutinėje temperatūroje kepame sklindžius.
2
Patarimas. Paruoštą blynų tešlą visuomet reikia palikti mažiausiai valandą pastovėti. Jei kepame daugiau blynų, kad jie neatvėstų, orkaitę įkaitiname iki laipsnių temperatūros. Didelę skardą išklojame kepimo popieriumi, laikome ją orkaitėje bei dedame blynus vienu sluoksniu, tada užklojame popieriumi bei dedame kitą sluoksnį.