Bandelės iš varškės

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Miltai, kvietiniai, 550 gr.
Varškė, liesa, 440 gr.
Vanduo, 165 ml
Mielės, sausos, 2 pak.
Kiaušinio tryniai, 2 vnt.
Pienas, 2 v.š.
Cukrus, 2 a.š.
Druska, 1 a.š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Persijotus miltus išmaišome su sausomis mielėmis, cukrumi ir druska.
2
Sudedame varškę, įpilame šilto vandens ir plaktuvu išmaišome (pradžioje maišome mažiausiu greičiu, paskui vis didesniu).
3
Tuomet tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad iškiltų.
4
Po to padedame ant miltais pabarstyto stalo ir suminkome.
5
Iš tešlos formuojame bandeles ir sudedame jas, į riebalais išteptą skardą, bei paliekame šiltai, dar pakilti.
6
Bandeles aptepame trynių ir pieno plakiniu, bei kepame orkaitėje.