Bandelės su cinamonu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tešlai:
5 g sausų mielių
80 g cukraus
450 g miltų
30 g sviesto
druskos žiubsnelis
200 ml pieno
1 kiaušinis
Įdaras:
25 g sviesto,
100g cukraus,
3 šaukšteliai cinamono-cukrų maišyti su cinamonu.
Glazūra:
pusė stikl.pieno,
trup.vandens,
pusė stiklinės cukraus-sumaišyti ir virti 2-3 min.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Tešlą kočioti mm storio, pjaustyti stačiakampiais.
2
Aptepti sviestu (įdaro),supjaustyti kiekvieną cm.
3
Berti cukrų su cinamonu, suvynioti, supjaustyti ir apačią užgnybti.
4
laipsnių temperatūroje kepti - min. tada aptepti glazūra ir dar pora min. pakepti.