Bandelės su mėsa

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

350 g kiaulienos ir jautienos faršo
1 svogūnas
100 g fermentinio sūrio
250 g pievagrybių
prieskonių
3 lakštai šildytos mielinės tešlos
1 kiaušinis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Atšildome tešlą, keptuvėje apkepiname faršą ir susmulkintą svogūną su prieskoniais.
2
Kartu sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius.
3
Tada į paruoštą mėsos masę sudedame tarkuotą sūrį,
4
Suformuojame tešlą ir įdarome mėsos įdarą.
5
Kepinius aptepame kiaušinio plakiniu.
6
Kepame orkaitėje - minučių laipsnių temperatūroje.