Toggle mobile menu
Toggle search
PAGRINDINIS
VIRTUVĖS RECEPTAI
IEŠKOTI RECEPTO
STRAIPSNIAI
PRIDĖTI RECEPTĄ
KONTAKTAI
PAGRINDINIS
VIRTUVĖS RECEPTAI
IEŠKOTI RECEPTO
STRAIPSNIAI
PRIDĖTI RECEPTĄ
KONTAKTAI
Bandelės su mėsa
Lygis:
Lengvas
Paruošimas: min
Spausdinti
Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas
Aprašymas
Aprašymo nėra.
Ingridientai
350 g kiaulienos ir jautienos faršo
1 svogūnas
100 g fermentinio sūrio
250 g pievagrybių
prieskonių
3 lakštai šildytos mielinės tešlos
1 kiaušinis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE
Gaminimo eiga
1
Atšildome tešlą, keptuvėje apkepiname faršą ir susmulkintą svogūną su prieskoniais.
2
Kartu sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius.
3
Tada į paruoštą mėsos masę sudedame tarkuotą sūrį,
4
Suformuojame tešlą ir įdarome mėsos įdarą.
5
Kepinius aptepame kiaušinio plakiniu.
6
Kepame orkaitėje - minučių laipsnių temperatūroje.
Galbūt Jums patiks
Morkų sriuba
Citrininiai medaus ir imbiero ledinukai
Gardusis varškės apkepas
Makaronai su kreminiu morkų padažu
Imbierinis moliūgo kepalėlis
Moliūginiai sausainiai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.
Atšaukti atsakymą
Komentaras
Išsaugoti
Vardas
El .paštas
Realty footer
×
Toggle search
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.