Barščiai su rūkyta šonine

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

kiaulienos su kaulu: 300 gram7
rūkytos šoninės: 100 gramų
burokėlių: 5
burokėlių sunkos: 1 stiklinė
pupelių: 1 stiklinė
morkų: 2
antaninių obuolių: 2
svogūnų: 2
petražolės šaknis: 1
bulvių: 2
pomidorų padažo: 3 valgomųjų šaukštų
sviesto: 1 valgomojo šaukšto
lauro lapų: 2
krapų: 1 arbatinio šaukštelio
kvapųjų pipirų žirnelių: 1 arbatinio šaukštelio
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pupeles iš vakaro užmerkiame, tuomet išverdame.
2
Burokėlius nuplauname, nulupame, sutarkuojame stambia trintuve bei troškiname su pomidorų tyre bei burokėlių sunka.
3
Tuomet svogūnus pakepiname svieste su morkomis bei petražolės šaknimi, iki tol kol suminkštės.
4
Po to iš kiaulienos išverdame sultinį. Į jį sudedame kubeliais supjaustytas bulves, sumetame laurų lapelius bei pipirų žirnelius ir maždaug minučių paverdame. Tada sudedame troškintus burokėlius, kiek pavirusios – svogūnų, morkų bei petražolės šaknies troškinį, galiausiai – virtas pupeles ir dar kažkur minutes paverdame.
5
Sudedame kubeliais supjaustytus obuolius ir kepintą susmulkintą šoninę.
6
Galiausiai, tiekdamos į lėkštę įdedame mažais gabalėliais supjaustytos kiaulienos, iberiame žalumynų. Pati skaniausia sriuba!