Berry Rocky desertas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

½ puodelio grietinėlės
200g juodojo šokolado
2 šaukštai rudojo cukraus
1 ½ arbatinio šaukštelio vanilės esencijos
250g braškių
8 samteliai vanilinių ledų
150g mėlynių
125g aviečių
½ puodelio mini zefyriukų (marshmallows)
¼ puodelio nesūdytų žemės riešutų,
¼ skrudintų kokoso drožlių
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Puode sumaišykite grietinėlę, šokoladą, cukrų ir vanilę. Maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps ir susimaišys. Supilkite į ąsotį ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
2
Braškes perpjaukite per pusę. Samtelį ledų įdėkite į kiekvieną iš patiekimo indų. Apibarstykite braškių puselėmis.
3
Įdėkite dar vieną samtelį ledų ir apipilkite pagamintu šokolado padažu, likusiomis uogomis, zefyriukais, riešutais ir kokosu. Patiekite nedelsiant.