Biskvitiniai lietiniai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Begalo skanūs bisvitiniai lietiniai.

Ingredientai

miltai: 1/2 stiklinės
pienas: 1 stiklinė
kiaušiniai: 3
medus: 1,5 šaukšto
sviestas: keli šaukštai
abrikosai: 50 g (švieži)
lazdynų riešutai: 2 šaukštai (smulkinti)
romas: 2 šaukštai
kepimo milteliai: 1/2 šaukštelio
druska
varškė: 200 g
Šokoladas: 2 šaukštai (tarkuotas)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Abrikosus nuplaukite, išimkite kaulelius, supjaustykite griežinėliais, užpilkite romu ir palikite pusvalandžiui.
2
Kiaušinių trynius išsukite su medumi ir žiupsneliu druskos, kol masė sutirštės. Suberkite su kepimo milteliais persijotus miltus, pilkite pieną ir gerai išmaišykite.
3
Pridėkite abrikosus, vėl išmaišykite. Atsargiai sukdami sukrėskite standžiai išplaktus baltymus.
4
Tada keptuvėje išlydykite šaukštą sviesto, supilkite pusę tešlos ir kepkite 4 minutes ant silpnos ugnies.
5
Kai tešla pakils, o apačia gražiai pagels, mentele atsargiai išimkite sklindį į lėkštę.
6
Taip pat iškepkite antrą sklindį.
7
Tiekdami užkrėskite permaltą varškę ir užberkite kapotais riešutais ir šokoladu.