Blynai su obuoliais ir bananais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

4 nedidelių obuolių
2 nedidelių bananų
4 nedidelių kiaušinių
120 g varškės
4 šaukštų natūralaus jogurto
1 kupino šaukšto rudojo cukraus
1 šaukšto maltų sėmenų
160 g speltos miltų
30 g (1 kupino šaukšto) paprastų kvietinių miltų
Žiupsnelio druskos
Kupino šaukštelio cinamono
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Obuolius sutarkuojame arba supjaustome pusės cm storio šiaudeliais. Bananus sugnaibome arba supjaustome riekelėmis
2
Kiaušinius, cukrų, varškę, jogurtą sudedame į dubenį ir gerai išsukame, kad būtų vientisa masė.
3
Miltus persijojame, sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į kiaušinių masę. Bus gana tiršta (blynams atrodytų per tiršta) tešla.
4
Ją sumaišome su vaisiais, tešla nuo vaisių truputį paskystės, bet nebus skysta, viskas laikysis tvirtai vietoje ir labai nebėgs į kraštus. Bet todėl, kad yra labai daug vaisių, tai ir nenorim, kad tešla būtų skysta, tada neišeis blynas…
5
Kepam gerai įkaitintoje keptuvėje aliejuje (šiuo metu mano favoritas blynų kepime yra kokosų aliejus).