Braškių Maskarpone sūrio kreminis tortas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Ieškote nuostabaus skanėsto, kuriam nereikia konditerio kepurės? Šis braškių maskarponės sūrio kremo tortas yra jūsų atsakymas. Iš krekerių "gaidelis" pagaminta plutelė suteikia nepakartojamo traškumo ir papildo aksominį maskarponės sūrio ir šviežių braškių sluoksnį. Tai nesudėtingas, neįpareigojantis desertas, kuris puoselėja gerų ingredientų paprastumą ir naminio pasimėgavimo džiaugsmą. Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta šiek tiek saldumo be triukšmo. Mėgaukitės šio lengvo, bet įspūdingo skanėsto gamyba ir skanavimu!

Ingredientai

Šviežios braškės, supjaustytos griežinėliais
Maskarponės sūris
Plakta grietinėlė
Cukrus (pagal skonį)
Sausainiai "gaidelis"
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sutrinkite "Gaidelis" sausainius, kol jie taps smulkūs.
2
Dubenyje sumaišykite sutrintus krekerius, ištirpintą sviestą ir cukrų.
3
Mišinį įspauskite į torto formos pagrindą.
4
Prieš dėdami įdarą bent 30 minučių atšaldykite šaldytuve.