Bretoniškas pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Iš Bretanės (Prancūzija) kilęs bretoniškas pyragas yra sviestinis ir šiek tiek trapus, puikaus skonio pyragas. Naudojamas aukštos kokybės sviestas ir truputis druskos suteikia jam išskirtinį skonį. Tai klasikinis prancūziškas skanėstas, kuriuo mėgaujamasi prie puodelio arbatos arba kavos.

Ingredientai

Sviestas
Cukrus
Kiaušiniai
Universalūs miltai
Kepimo milteliai
Druska
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sutrinkite sviestą ir cukrų.
2
Po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
3
Persijokite miltus, kepimo miltelius ir druską.
4
Supilkite tešlą į tortinę.
5
Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
6
Prieš pjaustydami ir patiekdami leiskite atvėsti.