Pirmiausia bulves bei nuluptus obuolius sutarkuokime su smulkia tarka, na, ta, kuria paprastai bulvės blynams yra tarkuojamos. Nupilkime skysčio perteklių bei apšlakstykime citrinos sultimis, kad sustabdytumėm oksidacinius bei kitus procesus protingais pavadinimais, kurių dėka mūsų bulvės juoduoja.
2
Tuomet įmuškime kiaušinių trynius, pasūdykime, nepagailėkime pipirų. Gerai išmaišykime. Sudėkime miltus bei dar truputį pasidarbuokime šaukštu.
3
Galiausiai keptuvėje įkaitinkime nekuklų kiekį aliejaus, šaukštu kabinkime bulvių masę, dėkime į riebalus bei truputį suplokime, kad blynas įgautų formą. Kepkime vidutiniame karštyje iš abiejų pusių. Stengiamės išsisukti tik kartą apversdami, mat kuo daugiau kartų blynas atsiguls ant kito šono, tuo didesnį kiekį nereikalingo aliejaus sugers. Iškepusius dėkime ant vienkartinio rankšluosčio, kad atsikratytumėm nereikalingo riebalų pertekliaus. Ragaukime. Skanaus!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.