Bulviniai kukuliai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tikras lietuvis savo namuose visada turės bulvių, o kad tradiciniai patiekalai iš jų nepabostų, siūlome naujovišką ir labai skanų bulvinių kukulių receptą.

Ingredientai

1 kg bulvių
100 g fermentinio sūrio
0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai miltų
1 kiaušinis
Prieskoniai: druska, pipirai
Aliejus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bulves sutarkuoti, gerai nusunkti.
2
Užvirinti pieną, jį užpilti ant tarkuotų bulvių. Suberti prieskonius, gerai išmaišyti.
3
Smulkiai sutarkuoti sūrį. Suberti jį į bulvių masę, suberti miltus.
4
Įmušti kiaušinį, išmaišyti.
5
Formuoti norimo dydžio kukulius.
6
Labiausiai tinka virti įkaitintame aliejuje, galima kepti keptuvėje, arba ant kepimo popieriaus orkaitėje (apie 200 laipsnių)
7
8