Bulvių mišrainė su avokadais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

500 g nesukrintančių bulvių,
1 svogūnas,
po 1 geltonąją ir raudonąją paprikas, avokadą,
4 šaukštai citrinų sulčių,
150 g natūralaus jogurto,
aštriosios paprikos miltelių,
pusė ryšulėlio petražolių, pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Gerai šepetėliu nušveistas neluptas bulves išvirkite sūdytame vandenyje ar garuose.
2
Nusunkite, leiskite nugaruoti, nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
3
Nuluptą svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
4
Nuvalytas paprikas - nedideliais keturkampiais.
5
Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, supjaustykite gabalėliais ir tuojau pat apšlakstykite citrinų sultimis.
6
Pusę jų sutrinkite šakute į tyrę. Likusius gabalėlius sumaišykite su bulvėmis, paprikomis ir svogūnais.
7
Avokado tyrę sumaišykite su jogurtu, pasūdykite, pagardinkite pipirais, aštriąja paprika, užpilkite ant mišrainės ir atsargiai išmaišykite.
8
Kelis petražolių lapelius atidėkite papuošti, kitus smulkiai sukapokite, įmaišykite į mišrainę, papuoškite ją ir patiekite.