Pirmiausia bulves išverdame su lupenomis bei supjaustome stambiai.
2
Tuomet į verdantį vandenį įdedame putpelių kiaušinukus bei verdame maždaug minutes.
3
Tada į kitą puodą taip pat į verdantį vandenį suberiame žirnelius bei verdame apie minutes.
4
Svogūnų laiškus supjaustome.
5
Dedame viską į lėkštę: supjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, smukintus svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, ant viršaus užberiame žirnelius.
6
Galiausiai salotas apšlakstome padažu. Padažą ruošiame taip: į dubenėlį sukrečiame grūdėtąsias garstyčias, supilame šviežiai spaustas citrinos sultis bei alyvuogių aliejų. Išmaišome. Tikras skanumėlis!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.