Burokėlių mišrainė žiemai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Burokėliai - labai maistinga, naudinga, sveika daržovė. Burokėlius galima skanauti ir valgyti ištisus metus, jei juos paruošiate žiemai. Tad siūlome Jums burokėlių mišrainės receptą. Iš šių burokėlių puikiai galima virti barščių sriubą ar gaminti šaltibarščius!

Ingridientai

4-5 kg burokėlių (virtų, sutarkuotų)
1,5 kg pomidorų (nulupta odele ir supjaustytų gabaliukais)
1 kg supjaustytų paprikų
1,5 kg svogūnų
200 g česnako
200 g cukraus
60 g druskos
250 ml acto
500 ml aliejaus
0,5 l kečupo (arba pomidorų padažo)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Sudėti visus ingredientus (pjaustytus, sutarkuotus), išskyrus česnakus ir actą, į puodą, pavirti 30 min, pabaigoje sudėti likusius ingredientus. Virti vis pamaišant. Sudėti į sterilius stiklainius.Sandariai uždaryti.