Kitoks cepelinų receptas. Paprastesnis ir greičiau pagaminamas variantas. Jums reikės tik virtų bulvių, varškės ir krakmolo. Ypač skanūs šie cepelinai su sviestiniu padažu.
Ingredientai
1 kg virtų bulvių
400 g varškės
Krakmolo (dėti iš akies, kad verdant krakmoliniai cepelinai neišsileistų)
Prieskoniai: druska, vegeta
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Į dubenį supilti varškę, ją suprieskoniuoti pagal skonį, gerai išmaišyti.
2
Į virtų bulvių masę supilti reikiamą kiekį krakmolo, išmaišyti.
3
Paimti bulvių masės, kad jos užtektų norimo dydžio cepelinui, įdėti norimą kiekį varškės, suformuoti norimo dydžio cepeliną. Taip formuoti ir kitus virtinius.
4
Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils virti apie 10 min.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.