Cepelinai kitaip

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Kitoks cepelinų receptas. Paprastesnis ir greičiau pagaminamas variantas. Jums reikės tik virtų bulvių, varškės ir krakmolo. Ypač skanūs šie cepelinai su sviestiniu padažu.

Ingredientai

1 kg virtų bulvių
400 g varškės
Krakmolo (dėti iš akies, kad verdant krakmoliniai cepelinai neišsileistų)
Prieskoniai: druska, vegeta
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį supilti varškę, ją suprieskoniuoti pagal skonį, gerai išmaišyti.
2
Į virtų bulvių masę supilti reikiamą kiekį krakmolo, išmaišyti.
3
Paimti bulvių masės, kad jos užtektų norimo dydžio cepelinui, įdėti norimą kiekį varškės, suformuoti norimo dydžio cepeliną. Taip formuoti ir kitus virtinius.
4
Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils virti apie 10 min.
5
Skaniausia valgyti su sviestiniu padažu