Chalva su kakava ir riešutais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Riešutai, lazdyno, 150 gr.
Sviestas, 120 gr.
Kakava, 30 gr.
Cukrus, 2,4 stikl.
Kiaušinio tryniai, 4 vnt.
Vafliai, 2 vnt
Patepimui:
Aliejus, 1 v.š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pusę porcijos cukraus kaitiname, kol įgaus rusvą spalvą. Tada supilame į aliejumi išteptą skardą.
2
Kai cukrus sustengsta, jį susmulkiname, o riešutus sumalame.
3
Kiaušinių trynius ištriname su likusiu cukrumi ir sviestu. Šią masę su indu įstatome į karštą vandenį ir plakame, kol sutirštėja.
4
Supilame kakavą, išmaišome, suberiame degintą cukrų ir riešutus. Viską gerai išmaišome, užtepame ant vaflio, pridengiame kitu vafliu ir prislegiame.