Čičinskiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

200 g varškės
300 g kefyro
1 kiaušinis
500 g kvietinių miltų
1 šaukštelis sodos
6 dešrelės
prieskoniai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Sumaišome kefyrą su soda, įmušame kiaušinį, įdedame varškę ir didžiąją dalį miltų.
2
Suminkome tešlą.
3
Tešla turi nebekibti prie rankų bet ir būti tinkama kočiojimui.
4
Tešla iškočiojame iki maždaug m storio ir supjaustome centimetrų juostomis.
5
Supjaustome dešreles išilgai į dalis ir išvoliojame prieskoniuose.
6
Kad neišsyviniotų, gerai užspaudę galus, dešreles spirale vyniojame į tešlą.
7
Ir verdame įkaitintame aliejuje, kol čičinskiukai įgauna šviesiai rudą atspalvį! Skanaus!