Citrusinė lašiša

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

lašišos filė: 500 gramų
smulkiai tarkuotos apelsinų žievės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
smulkiai sutarkuotos laimo žievelės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
smulkiai sutarkuotos citrinos žievelės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
stambios druskos: 1 valgomojo šaukšto (marinatui)
cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sumaišome visus produktus skirtus marinatui bei labai gerai įtriname žuvį iš abiejų pusių.
2
Tuomet susukame žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę bei dedame į šaldytuvą mažiausiai parai.
3
Patiekalą pagaminsite per minučių, neskaičiuojant marinavimosi laiko. Ragaujam. Tikras skanumėlis!