Cukinijos brauniai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Brauniai (brownies) - desertas, kuris vis populiarėja pasaulyje. Jų yra įvairiausių rūšių, tačiau tai nėra sveikas ir maistingas pasirinkimas. Mes siūlome Jums išmėginti braunius iš cukinijos. Jie daug sveikesni, o skonis toks pat puikus!

Ingridientai

2 puodeliai sutarkuotos cukinijos
0,5 puodelio ištirpinto kokosų aliejaus arba alyvuogių aliejaus
2 dideli kiaušiniai
400 g pilno grūdo miltų
0,5 puodelio nesaldintų kakavos miltelių
Šiek tiek medaus arba klevų sirupo
Prieskoniai: 0,5 šaukštelio druskos, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, 0,5 šaukštelio cinamono, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių.
2
Kepimo indą padengti kepimo popieriumi.
3
Sutarkuotos cukinijos skysčių perteklių nusunkti, tačiau šiek tiek jo palikti, kad brauniai nebūtų per sausi.
4
Dubenyje sumaišyti aliejų, kiaušinius, medų ar klevų sirupą (jei naudojate) ir vanilę. Sudėti cukiniją ir išmaišyti.
5
Kitame inde kartu išmaišyti miltus, kakavą, druską, kepimo miltelius ir cinamoną.
6
Abiejų indų turinį sudėti į vieną ir viską kartu gerai išmaišyti.
7
Gautą masę sudėti į paruoštą kepimo indą, išlyginti ir kepti apie 30 min. Patikrinti galima dantų krapštuku, jei tešla prie jo nekimba, vadinasi desertas paruoštas.
8
Atvėsinti ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.