Cukinijų lazdelės, kurios tirpsta burnoje

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome paragauti traškių cukinijų lazdelių. Šis patiekalas puikiai tiks visiems, kurie mėgsta patiekalus iš daržovių ir nenori priaugti svorio.

Ingredientai

1 nedidelė cukinija
2-3 kiaušiniai
4-5 šaukštai miltų
100 g. maltų džiūvesėlių
Druskos, pipiro, prieskonių pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Cukinija nulupkite
2
Supjaustykite pailgais gabaliukais
3
Išplakite kiaušinius
4
Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir prieskoniais
5
Cukinijų lazdeles apvoliokite miltuose, paskui kiaušinių plakinyje ir džiūvėsiuose
6
Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi ir sudėkite cukinijos gabaliukus
7
Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių ir kepkite apie 25 min.