Desertas su ledais ir biskvitu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Nuostabus desertas, kurio pagrindą sudaro biskvito arba sausainių pagrindas, padengtas mėgstamais ledais. Minkšto, trapaus pagrindo ir šaltų, kreminių ledų derinys sukuria gardų skanėstą. Pritaikykite jį su papildomais priedais, pavyzdžiui, šokolado padažu, uogomis ar riešutais, kad suteiktumėte papildomo skonio ir tekstūros.

Ingredientai

4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
1/2 arbatinio šaukštelio vanilės cukraus
1/2 arbatinio šaukštelio sodos
500g braškinių ledų
8 konservuotų ananasų girežinėliai
300g plaktos grietinėlės
8 vyšnios
mėtų lapelio,
miltinio cukraus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bake the sponge cake using the ingredients for the pastry.
2
Cut out dessert cakes from the prepared sponge cake.
3
Place a slice of pineapple on top of each slice and an ice cream ball on top.
4
Decorate the ice cream with delicious whipped cream.
5
Place a cherry or mint leaf on top for decoration