Faršo sriuba

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

jautienos faršo 600 g,
jautienos sultinio 800 ml,
raudonos saldžiosios paprikos 1 vnt,
savose sultyse konservuotų pomidorų 400 g,
konservuotų raudonųjų pupelių 250 g,
konservuotų kukurūzų 80 g,
svogūnų 1 vnt,
česnakų 2 skiltelės,
aliejaus 2 valgomieji šaukštai,
aitriosios paprikos 1 a.š.,
druskos 1 žiupsnelis,
pipirų 1 a.š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Puode įkaitiname aliejų, suberiame smulkintus svogūnus, maišydami pakepiname porą minučių, įspaudžiame česnaką, suberiame aitriosios paprikos miltelius, dar pakepame min. Sudedame faršą, nuolat maišome, kad faršo gabalėliai nesušoktų, kepame, kol mėsa pakeis spalvą.
2
Suberiame kubeliais supjaustytą papriką ir susmulkintus pomidorus, supilame sultinį, pasūdome druska. Užviriname, sumažiname ugnį, viriname min.
3
Baigdami virti sudedame nusunktas pupeles ir kukurūzus, pagardiname sriubą pipirais, jei reikia, dar pasūdome ir pavirame apie minutes. Tiekiame su baltos duonos riekele.
4
Patarimas: Jei mėgstate aštrų maistą, tuomet į sriubą įmaišykite susmulkintą aitriosios paprikos ankštį.