Fetos ir kiaulienos keksiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams arba kaip užkandis.

Ingredientai

2 ir 1/4 puodelio miltų
1 ir 1/2 šaukštai cukraus pudros
50 gr. alyvuogių aliejaus
margarinas
4 griežinėliai mėgstamo kapoto kumpio
200 gr. kapoto fetos sūrio
1 kiaušinis
pienas: 1 stiklinė
1/2 tarkuoto parmezano sūrio
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sumaišykite miltus ir cukrų dubenėlyje, sudėkite margariną. Pakepkite savo mėgstamą kumpį ir taip pat sudėkite į dubenėlį. Sudėkite fetos sūrį, išplaktą kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Kepimui galima naudoti keksiukų kepimo skardą.
2
Sudėjus padarytą masę apibarstyti parmezanu ir kepti C°C min. arba tol, kol bandelės suminkštės.