Folijoje kepta lašiša su citrina ir rozmarinais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Lašiša
Citrina
Rozmarinas
Svogūnas
Česnakas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia lašišos filė nuplauname po šaltu vandeniu bei nusausiname. Atkerpame nemažą gabalą folijos, kad žuvį būtų galima suvynioti labai tvirtai bei sandariai. Tuomet apibarstome lašišą druska, baltaisiais bei juodaisiais pipirais ir ganėtinai stambiai supjaustytais rozmarinais. Toliau filė apdedame plonais griežinėliais supjaustyta citrina, svogūnu bei suberiame susmulkintas česnako skilteles.
2
Po to į foliją su lašiša įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, viską sandariai suvyniojame bei maždaug 30 minučių kepame iki180 °C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Neperkepame, nes žuvis neteks dalies sulčių.
3
Galiausiai serviruojame naudodamos žuviai skirtą mentelę. Garnyrui galime patiekti savo mėgstamų daržovių. Tikras gardumėlis.