Gardūs kotletukai su sūriu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

naminis faršas: 500 gramų
pienas: 3-4 šaukštai
tarkuotas fermentinis sūris: 1/2 stiklinės
sumalti džiūvesėliai
druska
pipirai
krapai
petražolės
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia naminį faršą gerai išminkykime ir į jį suberkime fermentinį sūrį bei smulkiai pjaustytas petražoles ir krapus. Nedidelio dydžio kotletus formuokime sudrėkintomis rankomis - šitaip mėsa mažiau lips prie mūsų pirštų. Apvoliokime kotletus džiūvėsėliuose ir sudėkime į įkaitintą keptuvę, išteptą aliejumi.
2
Tuomet apkepinkime kotletus iš abiejų pusių ir, sumažinę kaitrą, kepkime apie - minučių, priklausomai nuo padarytų kotletų dydžio.
3
Labai gardu ragauti su mėgstama bulvių koše, paskaninta gabalėliu sviesto. Skanaus.