bulvės: 4-6 virtos arba be riebalų keptos orkaitėje (garnyrui)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Pirmiausia braukdami pirštais suraskime ir išimkime „pasislėpusius“ smulkius kaulus. Tuomet sumaišykime išspaustas citrinos sultis (užteks vieno šaukšto) su alyvų aliejumi, ruduoju cukrumi bei sojos padažu. Dar galime įdėti šaukštelį skysto akacijų medaus ir baltųjų pipirų jei norisi. Šiuo mišiniu negailėdamos gerai aptepkimee lašišos kepsnius.
2
Tuomet įkaitinkime keptuvę su grotelėmis, uždėkime lašišą, kepkime, kol lašiša įgaus rausvą atspalvį bei atsiras gražios žymės nuo grotelių. Galiausiai patiekime drauge su virtomis bulvėmis ir papuoškime viską žalumynais. Ragaujam! Skanaus :)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.