Gnocchi su žirnių tyre ir kiauliena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1/3 puodelio grietinėlės
40 g sviesto
1 1/2 puodelio šaldytų žirnių
1 skiltelė trinto česnako
625 g Gnocchi
1/2 puodelio šviežio trupinto sūrio
175 g traškios, itin plonos, keptos kiaulienos
mėtų lapai patiekimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę ir sviestą. Sudėkite žirnius ir česnaką bei pagardinkite druska ir pipirais. minutes virkite ant lėtos ugnies kol žirniai suminkštės. Atvėsinkite. Žirnių mišinį sutrinkite puodelio vandens naudodami blenderį.
2
Virkite gnocchi dideliame verdančio vandens puode minutes kol pradės plūduriuoti. Nusausinkite.
3
Į kiekvieną indą kuriame, patieksite, įdėkite žirnių mišinio, palikdami jo šiek tiek papuošimui. Paskirstykite gnocchi po indus ir padenkite likusiu žirnių mišiniu bei sūriu. Taip pat and viršaus uždėkite keptą kiaulieną ir keletą mėtos lapų. Patiekite nedelsiant.