GRANOLA – sausi pusryčiai, pagaminti namuose

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Sausi pusryčiai, pagaminti namuose

Ingridientai

300 gramų avižinių dribsnių
300 gramų 4- ių grūdų dribsnių
saujos razinų
saujos migdolų
saujos anakardžių
saujos graikiškų riešutų
100 gramų kokoso drožlių
2 valgomųjų šaukštų malto cinamono
100 gramų sviesto
4 valgomųjų šaukštų medaus (aš mėgstu saldesnius)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Giliam inde sumaišiau abiejų rūšių dribsnius, razinas, riešutus, kokoso drožles ir cinamoną.
2
Puodelyje ištirpinau sviestą su medumi.
3
Visus sausus produktus subėriau į įkaitintą keptuvę storu dugnu ir užpyliau sviesto - medaus mišiniu.
4
Viską gerai išmaišiau, kad neliktų sausų dribsnių.
5
Nuolat pamaišydama viską kepinau apie 10 minučių.
6
Viskas turi švelniai pagelsti, karamelizuotis.
7
Iškepus, subėriau plonu sluoksniu į kepimo popieriumi išlkotą skardą.
8
Palaukiau kol atvėso ir kvepianti medumi ir cinamonu granola atsidūrė stiklainyje.
9
Sandariai uždarytą šį skanėstą reikia laikyti sausai. Šviežia išlieka apie mėnesį.